Over mij

Over mij

Als ik klanten hoor vertellen hoe moeilijk ze het vinden om zich een weg te banen in de jungle van elke dag, dan kan ik me doorgaans moeiteloos in hun verhaal inleven.


Want niemand ontsnapt aan de genadeloze hectiek van het leven.

En dus ik ook niet.


Geloof me, het pad dat ik de voorbije jaren aflegde was niet bepaald een highway. Stel het je eerder voor als een kronkelend pad met de nodige omwegen. Een paar stevige obstakels hier en daar. Verhuizen naar de ene kant van het land. Opnieuw verhuizen naar de andere kant. Tussendoor een aantal maanden met ons hele hebben en houden naar het buitenland trekken. Telkens opnieuw uitkijken naar nieuwe professionele uitdagingen. En o ja, ondertussen ook nog twee flinke kerels grootbrengen en een liefhebbende echtgenote zijn voor een derde exemplaar.


En toch ben ik nooit de pedalen kwijtgeraakt. Het was niet evident, maar ik wist telkens de nodige structuur te brengen die mijn gezin en ik nodig hadden om elke nieuwe fase zonder kleerscheuren door te komen. Om alles overzichtelijk te houden en om stap voor stap dichter te komen bij onze doelen en dromen


Ik heb altijd enorm graag met mensen gewerkt. Dat ik nu mijn kennis en vaardigheden kan doorgeven aan iemand zoals jij en jou kan begeleiden, is een groot geschenk.

Organizing en coaching zit me dus in het bloed én in de vingers. Daarnaast volgde ik de nodige opleidingen om jou vakkundig te kunnen bijstaan:

"Ik word professional organizer" bij Barking Dogs (voorheen Plus Organizing®) en Sara Van Wesenbeeck.

Ook de cursus "Inspirerend coachen" bij CenterForSelfmanagement van Jef Clement, betekende een enorme verrijking.

Hiernaast ben ik ook lid van de Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers, BBPO-FBPO.


Ik ben benieuwd naar jouw verhaal.

Jouw uitdagingen, wensen, dromen…

En ik zou maar wat graag dat duwtje in de rug zijn, dat extra paar handen, dat luisterend oor,

en mijn schouders mee onder jouw project zetten.


Contacteer me en ik kom graag naar je luisteren.

Joke Himpens

Professional organizer & coach

"Toen wij gingen verhuizen en de voorbereiding grotendeels op mij terecht kwam, riep ik de hulp van Joke in. Ik heb namelijk het chronischvermoeidheidssyndroom en ben pijnpatiënt. We pakten samen dozen in, we beslisten samen wat we bijhielden en wat niet en wanneer halverwege onze standaard drie uur samenwerking ik mijn focus veloor, nam zij heel natuurlijk de leiding van me over. Zonder mij daarbij als persoon voorbij te lopen (wat heel dikwijls gebeurt door anderen in een gelijkaardige situatie en erg kwetsend is). Jokes houding is als ervaring vrij uniek want er zijn erg weinig mensen die op zo’n korte tijd zo juist inschatten hoe het beste om te gaan met mijn beperkingen.

Op een heel bijzondere manier wist zij de puzzelstukken die ik al in mij had samen te voegen tot een puzzel die heel natuurlijk aanvoelt voor mij.

Practical Joke, een unieke dienst door een uitzonderlijk persoon."

Kris,

Glabbeek

Nijvelsebaan 116

3060 Korbeek-Dijle

info@practicaljoke.be

0474 43 42 93